SIZZLING TAUHU

WhatsApp
Facebook
Twitter
Telegram
LinkedIn

BAHAN-BAHAN:

2 biji tauhu jepun

1 labu bawang besar – belah 4

1 biji lada benggala hijau

5 kuntum cendawan hitam

½ batang lobak merah

Sos sizzling secukupnya

 

CARA MENYEDIAKAN:

  1. Goreng sebentar tauhu jepun yang telah dipotong.
  2. Kemudian tumiskan semua bahan tadi serta masukkan sos sizzling.
  3. Panaskan seketika dan masukkan tauhu.
  4. Akhir sekali tuangkan ke dalam ‘plate sizzling’ yang telah dipanaskan terus dihidangkan bersama nasi.

 

PESAN SAJI: Jangan tumis bahan-bahan tadi terlalu lama anggaran dalam 30 saat sahaja bagi mengekalkan kerangupan sayuran itu.

Topik Lain

Saji Eksklusif

Topik Berkaitan