TRIVIA:

  • Ditubuhkan pada September 2015
  • Milik suami isteri, Wan Farhanah Nastasia Wan Majid, 22 tahun dan Mohamad Samsuri Mohd Sukri, 25 tahun.
  • Idea penubuhan ekoran kekangan kewangan pada awal perkahwinan.
  • Hanya suami yang bekerja dan isteri sedang melanjutkan pelajaran di Universiti Kebangsaan Malaysia (UKM).
  • Perniagaan dimulakan dengan service penghantaran makanan.
  • Menu nasi bajet(RM3) dan masakkan panas.
  • Permintaan semakin tinggi dan berkembang dari sekadar service penghantaran makanan hingga mampu menyediakan servis katering untuk 1200 tetamu dalam satu masa.

 

 

  • Menu istimewa kari daging, rendang ayam, ayam masak merah, daging kerutuk, puding roti dan spageti goreng.
Rendang Ayam Mak
Siakap 4 Rasa
Spageti Goreng
  • Cover kawasan Selangor, Kuala lumpur, Putrajaya dan Negeri Sembilan.

KEISTIMEWAAN

  • Harga yang berpatutan (RM8 /pax)
  • Minimum order hanya 50 pax.
  • Terdapat pakej makanan untuk pelajar serendah RM5
  • Resepi turun temurun daripada keluarga