BAHAN UNTUK CREPES:
3/4 cawan tepung
1 biji telur
1 cawan susu
2 sudu besar mentega cair
Secubit garam
BAHAN LAIN :
Sedikit sos remoulade
Sedikit sos marie rose
Sedikit daun salad, timun dan kepingan tomato
Isi ayam lebihan dari ayam panggang, goreng atau goujonettes
CARA MENYEDIAKAN:
- Campurkan kesemua bahan crepes dan kacau sehingga sebati.
- Didalam kuali leper saiz sederhana, panaskan sedikit mentega dan tuang campuran crepes sebanyak 1 senduk (kuantiti boleh diubah mengikut saiz kuali), masak selama 1 minit. Terbalikkan dan masak selama 1 minit lagi. Ulang sehingga campuran crepes habis.
- Di atas sekeping crepes, sapukan sedikit sos, taburkan sedikit hirisan daun salad, timun dan tomato. Letakkan isi ayam gulung dan hidangkan.