MAKAN SHELL OUT ATAS TASIK..KALAU BERANI CUBALAH!

WhatsApp
Facebook
Twitter
Telegram
LinkedIn

Bagi penggemar makanan laut terutamanya shellout, apa kata anda cuba pakej shellout yang ditawarkan oleh D’Tasik Seafood Restaurant. Restoran yang terapung di atas tasik di Universiti Tenaga Nasional ini menawarkan pakej shellout pada harga RM25 seorang dengan tempahan minima dua orang.

Menariknya, D’Tasik menawarkan empat variasi masakan shell out iaitu blackpepper, tiga rasa, sweet sour dan bbq. Set shell out D’Tasik merangkumi nasi putih, ketam, udang, sotong, kepah, lala, jagung, sayuran dan macam-macam lagi.

Selain hidangan shellout, restoran D’Tasik turut menawarkan pelbagai hidangan lain. Antara yang popular dikalangan pelanggan adalah seperti ikan siakap stim limau, ayam mentega keju, asparagus belacan, nasi goreng Sungai Merab, Air Tasik Kayangan dan macam-macam lagi.

Kalau ingin menikmati juadah shell out yang enak dengan suasana dan panorama tasik yang indah, kunjungi D’Tasik Seafood Restaurant yang beroperasi bermula jam 6.00 petang sehingga 11.00 malam setiap hari kecuali pada hari Isnin.

Topik Lain

Saji Eksklusif

Topik Berkaitan